119649313_2999661993470933_2368189681230022825_o

Omega Diatribe, Pit Of Saron, Blackhoney

2020.10.23.

péntek 19 óra

Rendhagyó groove metal est a Rock Café falai között, a budapesti extreme groove metalban utazó OMEGA DIATRIBE IV., Metanoia címre hallgató lemezének bemutató turnéja keretein belül. Olyan társzenekarokkal mint a debreceni metalcoreban utazó Pit Of Saron és a helyi sludge/trash metalos Blackhoney!.
Kötelező program a Hajdúszoboszlón és környékén tanyázó underground metal arcoknak.

▲ OMEGA DIATRIBE:
Az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a budapesti Omega Diatribe zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2013-ban a debütáló Iapetus c. lemezükkel. Az ezt követő Abstract Ritual c. lemezük csak megerősítette a pozíciójukat a hazai szcénában, Kevin Talley-vel (ex-Suffocation/Six Feet Under/Chimaira) a dobok mögött.
Számtalan hazai és európai turné után a zenekar tavaly megjelent Trinity című harmadik lemeze nem kisebb porduceri név szárnyai alatt készült, mint a dán Tue Madsen-é (Meshuggah/Ektomorf/Suicide Silence), akinek kiváló munkája végett a zenekar első helyen landolt az ‘Év legjobb stúdióprodukciója’ kategóriában a HangSúly Zenei Díjon, továbbá elnyerték az ‘Év koncertzenekara’ titulust is. Aki koncertjükön jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp a Rock Café koncert esetében sem, ahol többek között a szeptember 4-én megjelent Metanoia lemez dalait fogják bemutatni!
∎ Weboldal:
http://www.omegadiatribe.com
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/omegadiatribe
∎ Instagram:
https://www.instagram.com/omegadiatribeofficial

▲ PIT OF SARON – metalcore:
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/PitOfSaron/

▲ BLACKHONEY – sludge metal, thrash metal:
∎ Facebook: https://www.facebook.com/blackhoneyband/

MENETREND:
Hamarosan

⍌ JEGYÁRAK:
Hamarosan

A programváltozás jogát fenntartjuk.